Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان از چشم طوفان در فاصله 120 کیلومتری گواتر در غرب بندر جابهار خبر داد.   به گزارش ایلنا، دوست محمد کلیم افزود: در حال حاضر چرخند حاره ای در نزدیک ترین فاصله به سواحل استان از زمان تشکیل تا کنون قرار گرفته است که حدود 120 کیلومتر با بندرگواتر چابهار و کمتر از 200 کیلومتر با بندر چابهار فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود : از دیروز تا کنون زبانه های طوفان وارد استان شده و در حال توسعه است که ضمن وزش بادهای شدید و گردوخاک، موجب وقوع بارش در حدود 20 ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی استان شده است.     معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان  افزود : تا کنون بیشینه بارش ها با مقدار 44 میلیمتر از بندر «بریس» گزارش شده است.   وی ادامه داد: پس از آن از ایستگاه های «بل ریمدان» و «نگور» در جنوب استان 26.5، «باهوکلات» دشتیاری 18، «کمبل سلیمان» چابهار 13 و شهر چابهار 11 میلی متر گزارش شده است.   کلیم گفت: داده های سینوپتیکی ایستگاه های جنوب غرب پاکستان در نزدیکی مرز ایران نیز نشان می دهد که در شبانه روز گذشته از «گوادر» 92 و «پاسنی» 50 میلی متر باران گزارش شده است که این بارش ها ظرف چند ساعت دریافت شده است.   وی تاکید کرد: وزش باد شدید و گردوخاک مخاطره دیگر متأثر از چرخند حاره ای شاهین است که سواحل جنوب شرق استان را در نوردید.   وی افزود: داده های سینوپتیکی ایستگاه های جنوب غرب پاکستان نشان می دهد که وزش باد شدید و گردوخاک شعاع دید افقی در ایستگاه های «پاسنی» و «گوادر» را به 300 تا 500 متر کاهش داده است.   در حال حاضر چرخند حاره ای در محدوده 24 درجه عرض شمالی و 62 درجه عرض شرقی قرار دارد و با سرعت جابجایی 15 کیلومتر بر ساعت در حال حرکت به سوی دریای عمان است.   استاندار سیستان و بلوچستان هم  از مردم خواست به توصیه‌های ایمنی و اطلاعیه‌هایی توجه کافی داشته باشند.   حسین مدرس‌خیابانی تاکید کرد: هر چند امیدواریم براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، تداخل توفان‌های تابستانی منطقه سیستان از اثرات تخریبی توفند شاهین در شهرستان‌های جنوبی سیستان و بلوچستان بکاهد امّا لازم است تمامی دستگاه‌های اجرایی و ستاد بحران استان برای برخورد با بدبینانه‌ترین شرایط جوی آماده باشند.   وی به استقرار تیم های راهداری در محور ها و باز کردن مسیر آب، پل های جاده ای بین شهری شهرستان توسط اداره راهداری وحمل ونقل جاده ای اشاره کرد و گفت: جلسات کمیته امنیتی و آمادگی واحدهای نظامی و انتظامی برای کمک رسانی درصورت اسیب های احتمالی ناشی از طوفان تشکیل شده است.   بنابه اعلام ستاد مدیریت بحران و در پی تشکیل کم فشار حاره‌ای و شروع طوفان و احتمال بارندگی شدید و ایجاد محدودیت تردد، فعالیت تمام ادارات و دستگاه های اجرایی سطح شهرستان چابهار ، بجز ادارات خدمات رسان به صورت غیرحضوری انجام می شود.   همچنین بنا به تصمیم ستاد مدیریت بحران، مدارس شهرستان های کنارک، چابهار و دشتیاری در جنوب استان نیز امروز تعطیل اعلام و از طریق درگاه فضای مجازی و سامانه شاد انجام می شود.   خلیج گَواتِر نام خلیج نسبتاً کوچکی در طول ساحل مکران در دریای عمان است. خلیج گواتر در منتهی‌الیه جنوب شرقی ایران در محدوده شهرستان دشتیاری در استان سیستان و بلوچستان و منتهی‌الیه جنوب غربی پاکستان جای گرفته‌است. ۶۰٫۴ درصد از آن متعلق به کشور پاکستان و ۳۰٫۶ درصد وسعت آن در ایران قرار دارد. در امتداد ساحل مکران، خلیج گواتر در میان خلیج غربی گوادر (در سوی خاور) و خلیج چابهار (در سوی باختر) قرار گرفته‌است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان حاره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۶۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،  محمد رضا علیمرادی گفت: در پی بارش‌های فرا نرمال در جنوب استان، سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و همچنین سرریز شدن سد‌های جنوب استان شاهد جا‌بجایی گونه تمساح از مناطق زیست طبیعی به سایر نقاط هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان افزود: در ادامه گشت و کنترل‌های یگان حفاظت محیط زیست شهرستان چابهار و همچنین در پی دریافت گزارش‌های مردمی دوستداران محیط زیست مبنی بر وجود تمساح، مامورین اجرایی پاسگاه‌های محیط بانی نگور و درگس اقدام به جاجایی این گونه‌ها کردند.
محمدرضا علیمرادی تصریح کرد: در روز‌های اخیر این سومین گونه تمساح است که از زیستگاه‌های طبیعی خارج شده که پس از بیومتری و اطمینان از سلامتی در زیستگاه اصلی و امن منطقه حفاظت شده باهوکلات رهاسازی شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از شهروندان و دوستداران محیط زیست درجنوب استان خواست: در صورت مشاهده هر گونه حیات وحش مراتب را به نزدیکترین اداره محیط زیست شهرستان اطلاع و یا با سامانه شبانه روزی ۱۵۴۰ تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر